Vijf toprestaurants in de Arnhemse binnenstad

Restaurants uit eten Arnhem

 

Vijf hotspots van Arnhem

Wil je Arnhem binnenkort bezoeken? Of ben je bekend met de stad maar weet je niet waar je eens echt lekker kunt eten? Geen probleem! Wij hebben voor jou een paar van de beste restaurants op een rijtje gezet zodat je in no-time lekker kunt gaan tafelen.

’t Amusement

Dit restaurant is hartstikke populair onder foodies. En dat is niet gek! ’t Amusement was terug te zien in kookprogramma 24Kitchen, een eetwinkel en in kookboeken. Je kunt hier verschillende creatieve Hollandse gerechten krijgen. Zeker eens uitproberen dus.
Roermondsplein 35, Arnhem

Sugar Hill

Voor zoetekauwen is dit the place to be! Je hebt hier naast heerlijke desserts en taarten ook een lunch of dinermogelijkheid. Tip: bezoek dit restaurant met een groep om zoveel mogelijk gerechten te kunnen proberen.
Klarendalseweg 192, Arnhem

Tape

Bij Tape kun je voor elk gerecht terecht. Ook als je alleen voor een drankje komt ben je hier zeker aan het juiste adres. Voor cocktails, speciaalbiertjes of een koffie kun je terecht bij Tape.
Hommelstraat 66, Arnhem

Salathai

Hier zit je in een mooi herenhuis helemaal goed. Je kunt hier genieten van een aantal Thaise gerechten voor een goede prijs. In de zomer kun je hier lekker in de binnentuin zitten.
Rijnkade 65, Arnhem

Bar Karel

Deze bar is nog niet zo lang geopend en inspireert nu al vele mensen. Hier kun je lekker lunchen en tegelijkertijd je laptop openklappen om te werken. Mocht je hier niet alleen willen lunchen kun je er ook een kamer boeken.
Hertogstraat 40, Arnhem