Hoe kies je de juiste vloer voor je bakkerij in Arnhem?

Als je op zoek bent naar een bakkerijvloer in Arnhem, is het belangrijk om de juiste te kiezen. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden, zoals duurzaamheid, hygiëne en veiligheid. In dit blogbericht bespreken we de verschillende opties die er zijn voor bakkerijvloeren en helpen we je de juiste vloer te kiezen voor jouw bedrijf!

Bakkerijvloer moet sterk, slijtvast en hygiënisch zijn

In een bakkerij wordt hard gewerkt, er wordt rondgereden met karren, over de vloer gesleept en met kratten geschoven. Een bakkerijvloer moet bestand zijn tegen al deze activiteiten. Er mogen namelijk absoluut geen krassen ontstaan in verband met de hygiëne. In een bakkerij worden immers levensmiddelen verwerkt.

Tegenwoordig zijn er speciale bakkerijvloeren die aan al deze eisen voldoen. Ze voldoen aan HACCP en hebben een uitstekende antislip eigenschap terwijl ze zeer sterk en slijtvast zijn. Uiteraard zijn ze naadloos, waardoor morsen geen enkel probleem is en de vloer snel weer schoon kan worden gemaakt.

Antislip is onmisbaar

De antislip eigenschappen van een bakkerijvloer verdienen speciale aandacht. Waar gewerkt wordt, wordt ook wel eens iets geknoeid. Met water, meel of deeg op de vloer glijd je makkelijk uit. Dankzij de antislip eigenschappen kan er altijd veilig worden gewerkt.

In een mum van tijd gelegd

Bakkerijvloeren zijn niet alleen van topkwaliteit, ze zijn ook nog eens in een dag gelegd. Na een uur of twee is hij al weer helemaal belastbaar. Zo kun je snel weer in het bedrijf en loop je geen inkomsten mis.

Kies de juiste bakkerijvloer

Wanneer je een nieuwe bakkerijvloer laat plaatsen, is het belangrijk dat je de juiste kiest. Zo weet je zeker dat je bakkerijvloer in Arnhem jarenlang probleemloos meegaat. Als je niet zeker weet welke bakkerijvloer je moet kiezen, raden wij je aan om contact op te nemen met een specialist in bakkerijvloeren.

Meer tips voor ondernemen in Arnhem vind je achter de link.