Top 3 buiten uitjes in Arnhem

Erop uit in Arnhem

Eindelijk mogen we er weer op uit! Het weer is een stuk beter en dierentuinen, pretparken, musea en andere plekken mogen weer open. Tijd om ook in Arnhem lekker op stap te gaan. In dit blog vertellen we meer over de drie leukste uitjes in Arnhem.

Nederlands Openluchtmuseum

Stap terug in de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum. Dit prachtige museum is helemaal in de buitenlucht. Je krijgt er alles te zien van de geschiedenis van Nederland: je loopt door de oude straatjes, kijkt bij mensen naar binnen en je ontmoet boeren en ambachtslieden in de smederij, papiermakerij of bierbrouwerij die graag even een praatje met je maken. Leer alles over het Nederlandse verleden onder het genot van een lekker drankje, hapje en gezellige live muziek.

Burgers’ Zoo

In dierentuin Burgers’ Zoo maak je een ontzettend bijzondere reis om de wereld. De dieren (en overigens ook de planten) in Burgers’ Zoo leven net zoals ze dat in het wild ook doen. Ze zitten namelijk in ecodisplays, waar de omgeving waar ze vandaan komen zo precies mogelijk is nagebouwd. Daarom laten de dieren hun natuurlijke gedrag eerder zien. Bij Burgers’ Zoo vind je dieren van over de hele wereld, en maak je dus ook een ware wereldreis door de verschillende landschappen.

Wandelen door de stad

Arnhem zelf is gewoon een zeer mooie stad. Daarom is een wandeling door bijvoorbeeld de binnenstad van Arnhem zelf al een ontzettend leuk uitje. Maar in Arnhem en omgeving wandel je net zo goed door de prachtige natuur. Wij adviseren je om online eens een leuke route uit te zoeken en lekker op pad te gaan!

Kom je zelf niet uit de buurt van Arnhem, maar wil je de stad wel ontdekken! Vermijd het openbaar vervoer! Wij kunnen een goed taxibedrijf in Arnhem zeker aanraden. Lees voor je een bezoekje brengt aan de stad hier alvast wat algemene informatie over Arnhem.