Steigerhouten meubels voor uw bedrijf

Uw bedrijf met steigerhouten meubels

Is uw bedrijf in Arnhem aan een make-over toe? Is uw bedrijf niet meer in lijn met de stijl en trends van toen u de deuren opende? U kunt gaan voor nieuwe kleuren en verlichting, maar het allerbelangrijkste is toch wel het kiezen van de juiste meubels. Met de huidige trend van maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn steigerhouten meubels dé keuze voor u en uw bedrijf. Lees snel verder.

Milieuvriendelijk

Steigerhouten meubels zijn, het woord zegt het natuurlijk al, gemaakt van steigerhout. Dat betekent dat ze vroeger als hout voor op steigers in de bouw werden gebruikt. Na verloop van tijd zijn ze daar niet meer voor geschikt, maar wel voor meubels. Op deze manier wordt het hout gerecycled en bent u hiermee dus milieuvriendelijke bezig. Dat geeft ook nog eens een goede indruk aan uw klanten.

Geleefde look

Afhankelijk van uw branche, merk en doelgroep, wilt u natuurlijk meubels die hierbij passen. Het fijne van steigerhout is dat het in allerlei stijlen toe te passen is. Wel heeft u met steigerhout altijd een geleefde look. Dat maakt het zo handig voor vaak gebruik door werknemers en klanten. Eventuele beschadiging vallen minder op door de natuurlijke textuur van het hout. Zo heeft u nog lang plezier van uw nieuwe inrichting.

Ga voor een professional

Steigerhouten meubels zijn in alle soorten en maten te krijgen en op maat te maken. Denk hierbij aan tafels, stoelen, kasten, bureaus en balies. Wilt u wat extra hulp en sturing? Schakel dan altijd een specialist in steigerhouten meubels in om u verder te helpen.

Een echte professional denkt namelijk altijd met u mee. Van de eerste ontwerpen tot de realisatie en zelfs tot het uiteindelijk daadwerkelijk inrichten van uw bedrijfspand. Voordat u het doorheeft, is uw bedrijf weer helemaal gerestyled en komen uw klanten weer graag over de vloer.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes in Arnhem? Hou dan ons nieuwsoverzicht in de gaten.