Kleed uw klassieke tuin aan met nostalgische en Oudhollandse lantaarnpalen!

Creëer de complete klassieke sfeer in uw tuin

Bij een landhuis of landelijke woning met een grote tuin hoort natuurlijk passende tuinverlichting. Vooral als u een mooie oprijlaan of tuinpad heeft, maken Oudhollandse lantaarnpalen de landelijke, klassieke look helemaal af. Hieronder leest u meer over wat nostalgische en Oudhollandse lantaarnpalen voor uw tuin kunnen doen.

Nostalgische en Oudhollandse lantaarnpalen in vele maten

Een lantaarnpaal is ideaal om een groot oppervlak van uw tuin te verlichten. Dat ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens heel praktisch. Of zet een lantaarnpaal langs de oprit voor een exclusieve uitstraling. Ook kan zo’n lantaarnpaal prachtig staan bij uw tuinhuis of buitensauna. Dit soort lantaarnpalen geven uw tuin en woning een rustieke en klassieke sfeer. De lantaarns zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met één lamp, drie lampen of zelfs vijf lampen. Bovendien kunt u kiezen uit uitvoeringen met veel sierlijke krullen en ornamenten of juist eenvoudige, maar toch klassiek ogende, lampen.

Nostalgische lantaarnpalen: een duurzame keuze

U denkt bij nostalgische en Oudhollandse lantaarnpalen misschien aan verlichting met ouderwetse peertjes en energievretende lampen. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer van toepassing! Dit soort lantaarnpaal is gewoon geschikt voor een LED-lamp die u ook kunt voorzien van een bewegingsmelder of sensor. Mocht er iets stuk gaan aan uw lantaarnpaal, dan kunt u ook makkelijk nieuwe onderdelen bestellen. U hoeft dan dus niet een volledig nieuwe lantaarnpaal te kopen. Wel zo prettig voor uw portemonnee en het milieu!

Kijk voor inspiratie in een webshop!

U kunt natuurlijk naar een speciaalzaak gaan om nostalgische en Oudhollandse lantaarnpalen te kopen, maar tegenwoordig kunt u ook makkelijk vanuit huis in een webshop nostalgische en Oudhollandse lantaarnpalen bestellen. In zo’n webshop kunt u ook veel inspiratie opdoen over waar u uw lantaarnpalen het best neer kunt zetten, en welke stijl bij uw woning past.

Heeft u ook klassieke verlichting in uw tuin. Wij horen graag waar u die koopt. Vertel het ons via het contactformulier hier op de website.