Kom meer te weten over verschillende nieuwbouwprojecten in Arnhem

Arnhem blijft veranderen

Na een bezoek aan Arnhem wordt het al snel duidelijk: Arnhem blijft veranderen en flink ook. Arnhem kent verschillende nieuwbouwprojecten. Er komen niet alleen een hoop nieuwbouwwoningen bij, ook veel kantoorpanden schieten de grond uit in de Arnhemse regio. Ook in het centrum wordt er flink veel gebouwd. Hier kun je tijdens een bezoek misschien last van ervaren, dus vergeet niet te checken waar er precies werkzaamheden plaatsvinden.

Nieuwe projecten in Arnhem

Het nieuwe Noordereiland is een prachtig voorbeeld van de verandering die in Arnhem plaatsvindt. Aan het water is het er heerlijk rustig maar sta je ook in korte tijd in het centrum. Opvallend is dat elke woning aan het water ligt. Er liggen verschillende scholen en opvangmogelijkheden. Je woont ook lekker dichtbij verschillende winkelgelegenheden. Ideaal dus!

Vind je water helemaal niks en woon je liever in de bossen? Dan heb je geluk want er worden een aantal nieuwe woningen opgeleverd aan de rand van de bossen van Schaarsbergen. Je kunt hier wonen op een kindvriendelijk erf in een prachtige, groene omgeving. Vanuit dit bosrijke gebied in Arnhem-noord bevind je je snel op auto-en snelwegen.

Heb je interesse in groen leven? Ecowijk De Kiem biedt hiervoor de perfecte mogelijkheid. In deze groene wijk leef je midden in de natuur maar sta je ook zo in de stad. Het wonen in zo’n ecowijk heeft verschillende voordelen. De auto is in deze wijk te gast waardoor kinderen vrij kunnen spelen. Je woont er samen met mensen die net zoveel interesse in groen leven hebben als jij! Dit nieuwbouwproject maakt wonen zonder zorgen mogelijk zonder al te ver van de stad te af te zitten. Een betere combinatie zul je dan ook niet zo snel tegenkomen.