Hier kun je in Arnhem een coatingvloer laten plaatsen

Coatingvloer voor bedrijven in Arnhem

Een coatingvloer is de ideale bedrijfsvloer. Hij wordt niet voor niets veel gebruikt in magazijnen en andere werkplaatsen. Een coatingvloer is praktisch, veilig en duurzaam en ziet er ook nog eens mooi strak uit. Misschien is een coatingvloer dus ook wel wat voor jouw bedrijf! Wil je een nieuwe bedrijfsvloer laten plaatsen in Arnhem? Kies dan voor een coatingvloer. We vertellen je hier alles wat je moet weten en vertellen we waar je in Arnhem een coatingvloer kunt laten plaatsen.

Wat is een coatingvloer?

Een coatingvloer lijkt op een gietvloer, maar verschilt in de dikte. Een coatingvloer wordt namelijk als een dunne laag aangebracht over een bestaande vloer. Dit heeft als voordeel dat een coatingvloer vele malen goedkoper is dan een gietvloer, terwijl de vloer wel net zo sterk is. Bovendien is een coatingvloer een stuk sneller in gebruik te nemen. Je hoeft het werk dus geen dagen stil te leggen, wanneer de nieuwe vloer wordt geplaatst. Daarnaast kun je bij een coatingvloer kiezen uit verschillende kleuren en een gladde of een antislip afwerking.

Waarom kiezen voor een coatingvloer voor bedrijven?

Een coatingvloer heeft veel voordelen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij:

  • Bestand tegen chemische stoffen
  • Vergt weinig onderhoud
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Niet duur

Waar kun je in Arnhem een coatingvloer laten plaatsen?

Wil je in Arnhem een coatingvloer laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk wel een strak resultaat! Daarom raden wij Smit Bedrijfsvloeren in Arnhem aan. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren op maat. Voor een nieuwe coatingvloer ben je hier dan ook zonder twijfel aan het juiste adres. Je kunt het makkelijkst zelf contact met ze opnemen. Wil je toch liever dat wij je doorverwijzen? Laat het dan weten via het contactformulier.