Een avondje uit in Arnhem doet u met een taxi!

Met de taxi eropuit in uitgaansstad Arnhem

Arnhem is een bruisende stad, waar altijd veel te doen is. Van een rustig avondje in het stadstheater tot een leuk concert in popzaal Luxor Live, er is genoeg te beleven in Arnhem! Na een heerlijk avondje uit in Arnhem, wilt u daarom verzekerd zijn van vervoer naar huis. Het reserveren van een taxi is daarom geen overbodige luxe. Zo kunt u zorgeloos genieten van alles wat Arnhem te bieden heeft zonder op de tijd te hoeven letten. In dit blog vertellen wij u graag over alles wat er ‘s avonds in Arnhem te beleven is.

Zomeravonden in Burgers Zoo

Wist u dat Burgers Zoo in de zomermaanden de zogeheten zomeravonden organiseert? Zo kunt u een avondje uit in Arnhem op een bijzondere manier beginnen! Het dierenpark blijft tot maar liefst 20:00 uur open. U kunt tegen een extra scherp tarief daar vanaf 15:00 uur terecht. Als u het park naderhand verlaat, kunt u gebruik maken van een taxi om u weer naar de binnenstad van Arnhem te brengen waar u kunt genieten van een goed toneelstuk in het theater, een live concert in Luxor Live, of een borrel op de Korenmarkt in Arnhem.

Het bezoeken van het theater

Ook voor een rustig avondje in het theater kunt u het beste in Arnhem zijn. Arnhem kent een groot aantal theaters waar cultuurliefhebbers naar toe kunnen. Van een avond toneel tot het genieten van ballet. In de theaterzalen van Arnhem kunt u altijd terecht! Wij hebben alle theaters voor u op een rij gezet:

  • Stadstheater Arnhem
  • Het posttheater
  • Musis
  • Theater aan de Rijn
  • Introdans
  • Huis Oostpool

 

Concert in Luxor Live? Reserveer een taxi!

In Poppodium Luxor Live wordt altijd veel georganiseerd op het gebied van live muziek. Er worden onder andere veel concerten gehouden van popbands tot metalmuziek. Er is altijd wel een concert dat bij uw muzieksmaak past. Vaak zijn muziekoptredens laat afgelopen en niets is vervelender dan als u moet haasten voor de trein of hem juist net mist. Met het reserveren van een taxi van een taxibedrijf in Arnhem bent u altijd verzekerd van vervoer en kunt u zorgeloos tot het laatste nummer blijven.

Barretjes en cafés in Arnhem

Arnhem kent vele leuke cafés en barretjes. In de binnenstad van Arnhem is genoeg te vinden op het gebied van uitgaan. Op de Korenmarkt is er altijd wel muziek te horen en daar zijn ook veel van Arnhems leukste drinkplekken te vinden. Voor een gezellig avondje borrelen of feesten, bent u op de juiste plek in Arnhem!

Heeft u zelf nog een goed idee voor een avondje uit in Arnhem? Laat het dan weten via ons contactformulier. Wij horen graag van u!